1. malinowy - waniliowy biszkopt i delikatna bita śmietana z kawałkami malin
2. truskawkowy - waniliowy biszkopt przełożony musem truskawkowym z kawałkami całych owoców
3. malinowo-jagodowy (borówkowy)- waniliowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z malinami oraz jagodami (lub borówkami) z dodatkiem białej czekolady
4. bananowy - czekoladowy biszkopt skropiony ponczem cytrynowo-pomarańczowym oraz bananowa bita śmietana z kawałakami całych owoców z dodatkiem czekolady
5. wiśniowy - czekoladowy biszkopt naponczowany syropem wiśniowym, bita śmietana z wisniami oraz tartą czekoladą
6. owoce leśne - czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z jagodami, jeżynami, malinami i porzeczką z dodatkiem białej czekolady
8. czekoladowy - czekoladowy biszkopt przesmarowany konfiturą czarnej porzeczki oraz bita śmietana z dodatkiem mlecznej i deserowej czekolady
9. straciatella - czekoladowy biszkopt oraz bita śmietana z tartą mleczną i deserową czekoladą
10. rafaello - waniliowy biszkopt, bita śmietana z białą czekoladą odrobiną kokosu oraz pralinką kokosową
- na życzenie możemy dodać serek mascarpone, według upodobań
- datę najbliższej degustacji podamy niebawem na stronie www i fanpagu
jest planowana na przełom lutego/marca 2016