smaki

Smaki tortów:

1. malinowy - waniliowy biszkopt i delikatna bita śmietana z kawałkami malin

2. truskawkowy - waniliowy biszkopt przełożony musem truskawkowym z kawałkami całych owoców


3. malinowo-jagodowy (borówkowy)- waniliowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z malinami oraz jagodami (lub borówkami) z dodatkiem białej czekolady

4. bananowy - czekoladowy biszkopt skropiony  ponczem cytrynowo-pomarańczowym oraz bananowa bita śmietana z kawałakami całych owoców z dodatkiem czekolady


5. wiśniowy - czekoladowy biszkopt naponczowany syropem wiśniowym, bita śmietana z wisniami oraz tartą czekoladą



6. owoce leśne - czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z jagodami, jeżynami, malinami i porzeczką z dodatkiem białej czekolady


7. latte macchiatto - tort delikatnie kawowy, waniliowy biszkopt przełożony kawowym  kremem z bitej smietany i tartą czekoladą


8. czekoladowy - czekoladowy biszkopt przesmarowany konfiturą czarnej porzeczki oraz bita śmietana z dodatkiem mlecznej i deserowej czekolady

9. straciatella - czekoladowy biszkopt oraz bita śmietana z tartą mleczną i deserową czekoladą


10. rafaello - waniliowy biszkopt, bita śmietana z białą czekoladą odrobiną kokosu oraz pralinką kokosową



  • na życzenie możemy dodać serek mascarpone, według upodobań



  • datę najbliższej degustacji podamy niebawem na stronie www i fanpagu

jest planowana na przełom lutego/marca 2016